Hon lever i en dröm, där livet bara var ett spel

Känns som att det var ett tag sen vi hördes av, min kära blogg. Anledningen till den är många! Både måndag och tisdag har jag varit grymt hurtig och gymmat, jag har varit lite olaglig mot min egna kropp och gymmat trots min onda hals. Tror jag fick ta konsekvenserna av det idag, mår inte alls bra och får nog stanna hemma och vila idag. Anyway, imorgon är det tjejkväll på stan.
 
Det är en kväll då typ mångamånga i hela Göteborg (ja, även killar) är på stan och det brukar va sjukt awesome för man träffar så många och stan är öppet länge så är det erbjudanden och allt. Hoppas allt är bra med er! Jag ska försöka få igång den här bloggen nån gång när jag orkar och får inspirationen till det. För just nu är jag bara en ointressant och stressad tonåring, men nu ska jag lägga mig i sängen och sova bort min förkylning och eländet i min kropp..
 

The freaks come out at night!

 

I've been a minor for a heart of gold

Idag så är jag väldigt snuvig och dålig i halsen, sitter och pratar med underbara kusinen min atm och spelar lite på min dator. Är inte alls taggad inför en till skolvecka, vill typ bara gå under jorden. Can't handle the stress. 
 
 

Du är inte ensam, det finns fler som du

Igår hade jag en liten myssöndag vilket resulterade i att jag köpte Ben & Jerry och sedan spelade jag massa The Sims 3 och var uppe till klockan halv ett, tror jag. Trött idag men det var det värt! Sitter och dricker juice atm och lyssnar lite fin musik, ska snart göra mig klar. Jag vill verkligen inte ha skolvecka och har extremt mycket ångest inför just denna, för det är så mycket att göra. I'll do my best, så får det räcka där. Ha en superfin dag ni alla!! ♥
 

I am the who when you call, who's there?

Tänkte ta och berätta lite om mig själv, för glömde helt bort att göra ett inlägg där jag skulle berätta om vem jag är och osv. Ska nog sluta babbla om det, before I get carried away.. haha! Jag är besatt av musik och lever i min egen drömvärld väldigt ofta. Kanske allför ofta, but there's nothing really I can do about it..
 
Jag stänger in mig själv och lyssnar på massa bra band, då verkligheten blir alltför tråkig. Jag gillar vara kreativ och hitta på massa busiga saker, hehe. Jag har också en galen humor, men jag kan också bli extremt djup sometimes! Jag älskar också att inspirera människor att stå för sig själva, because that's important!
 

Drawings

Heey! Tänkte dela med mig ett par teckningar jag har gjort de senaste veckan. Bloggen har ju varit så himla ointressant den senaste månaden, men ska försöka göra något åt det. Dock, så saknar jag inspiration och blogglust men ska ändå försöka att uppdatera bloggen varje dag den här veckan. Kan ni se vilka kändisar jag har tecknat av?
 

Det finns mer i livet än vad du ser just nu

Har suttit hela dagen och spelat The Sims och ännu mer The Sims. The sims 3 är ju också tusentals miljoner gånger roligare än tvåan, haha! Jag sitter just nu och laddar ner miljontals möbler, accessoarer och kläder. Så extremt kul, låter som en nörd. Kanske för att jag är en, haha!
 
Annars så ska jag bara gosa med min katt idag och ta det lugnt, gå på en promenad lite senare också. Är så skönt med helg och att vara utvilad, nu mår jag bra! Önskar er en grym lördag mina fina läsare. Hjärta på er! Bjuder på typ världens sämsta bild på mig själv här under. Vi hörs senare!
 

Allting har förändrats, men du finns kvar!

Hade en helt otroligt hemsk dröm inatt, att jag var döende och bara kunde ligga i sängen och vänta på att gå bort. Det fanns ingen utväg sa dom. På något sätt så gav drömmen mig en tankeställare, jag kan vara helt otacksam för att ens vara vid liv ibland, och nu känns det helt hemskt att jag ens tänkt så. 
 
Tänk så många som blir sjuka och aldrig mer får stå upp igen. Man ska vara glad att man lever och är fullt frisk, och över att förkylning är det man kallar sjuk! Ville även säga förlåt för att jag har varit så oaktiv den senaste tiden, försöker verkligen, men skolan suger ut blogglusten helt och hållet. Ha en toppenbra fredag, för det ska jag!!
 
 
 
 

Follow me on:
Tumblr
Twitter
Bloglovin